Fatih Kara’nın Liderliği Devam Ediyor

May 05
2013
_ İkinci loop sonu pilot yorumları...

 

YAĞIZ AVCI : Bizde bir sorun yoktu ama etaplarda çok sıkıntı vardı. Zemin çok kaygandı, en büyük sıkıntımız buydu. İkinciliğimizi koruyoruz son üç etap kaldı.

 

MURAT BOSTANCI : Genel olarak bir problem yok. Sıcaklık çok fazla tek sıkıntımız bu, pozisyonumuzu koruyarak gidiyoruz. Son loop öncesinde farklı bir lastik deneyeceğiz. İki otomobille podyum yapmak istiyoruz.

 

FATİH KARA : Herşey yolunda sadece etaplar çok kirli. Arkamızdaki rakiplerle fark çok fazla değil, son loop’ta elimizden geldiğince arkamızı kollayarak finişe birinci sırada gelmek istiyoruz.

 

BURAK ÇUKUROVA : İkinci loop güzeldi, arkamızdaki rakibimizle aramızı korumaya çalışıyoruz. Asfaltta S1600’lerin avantajlarını biliyoruz, amacımız onların önünde kalabilmek.

 

DAĞHAN ÜNLÜDOĞAN : Teknik bir sorun yaşadık, 5. ve 6. Etapta arayı kapattık. Son etabı sorunsuz geçerek, dördüncü olarak servise ulaştık memnunuz.

 

UĞUR SOYLU : 3 etapta da iyidik, genel klasman 6.sı olarak devam ediyoruz herhangi bir sorunumuz olmadı.

 

HAKKI AĞAOĞLU : 3.etapta zemin bozulduğu için daha temkinli gittik, Sınıfımızda şu an 3. sıradayız, son lopta bu sıralamayı değiştirmek istiyoruz.

 

ORHAN AVCIOĞLU : İkinci loop güzel geçti, İki Çeker klasmanda 3. sırada genel klasmanda da 10.durumdayız. Elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.

 

SABRİ ÜNVER : Bu kez yollar biraz daha mıcırlıydı, genel olarak iyiydi. Ancak bir zehirlenme yaşadım ve yarışı bırakmak zorunda kaldık.