Historic’te Engin Kap Lider Durumda

May 05
2013
_ İlk 3 özel etap sonu Historic klasmanında yarışan pilotların yorumları...

 

ENGİN KAP : Etaplar son dereceye keyifliydi. En yakın rakibimizle yaklaşık 1 dakika 45 saniye farkımız var. Kalan etaplarda bu farkı koruyarak devam etmeye çalışacağız.

 

KEMAL GAMGAM : İlk etap tamamı ile güç etabıydı, ikinci etap tam sevdiğim gibi bol virajlı ve inişti. Üçüncü etap ise her karakteri gösteren sonu tırmanma olan ortada da gücün hakim olduğu bir etaptı.

 

HAYDAR GÜÇLÜ : Genel olarak Türkiye’nin en güzel asfalt etapları. Mekanik herhangi bir problemimiz yok, yarışı bitirmek istiyoruz.

 

KEREM ÜSTÜNKAYA : İlk etap çok iyi geçti, takım arkadaşımızın 20 saniye arkasında yer aldık. Diğer etaplar çok keyifliydi. İlk loop sonu historic klasmanında üçüncü sıradayız, ilk 4 arasında iyi bir mücadele var, şu anda ikincilik için Kemal bey ile yarışıyoruz.

 

YAMAN BESEN : İlk etabı sorunsuz geçtik, ikinci etapta makasımız kırıldı ve yavaşlamak zorunda kaldık. Şu an serviste bu arızamızı gidermeye çalışıyoruz. Aracımız asfalt rallilere uygun olmadığı için zaten bir iddiamız yok…

 

FAZIL GÜÇELİ : İlk etap bizim gücümüze göre hızlı bir etaptı. Genel olarak sorun yaşamadık, ikinci etap iniş karakterli olduğu için fren sorunu yaşadık. Üçüncü etabın uzun düzlüklerinde aracımız yetersiz kaldı.

 

GÖKTUĞ TUNCAY : Etaplar bizim otomobilimiz için hızlıydı. Genel olarak yarış, organizasyon, işleyiş hepsi harika. Historic grubundaki rakiplerin otomobilleri çok hızlı amacımız finiş görerek şampiyona için İzmir’e puanla dönmek.