Rally Troia Avcı-Gücemez Ekibinin

Tem 05
2017
_ Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü ile Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Çanakkale Belediyesi katkıları ile düzenlenen Rally Troia Neo Motorspor adına Peugeot 208 T16 R5 ile yarışan Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez ekibinin zaferi ile sona erdi.

 

BC Vision Motorsport takımından Burak Çukurova-Vedat Bostancı’nın Skoda Fabia R5 ile ikinci sırada tamamladığı 3 günlük zorlu rallinin üçüncüsü yine aynı takımdan Uğur Soylu-Aras Dinçer elde etti. Yarışa Gürcistan’dan katılan Plamen Staykov-David Kvaratshelia ekibinin ERT2 birinciliği ile tamamlanan rallide, Ahmet Burkay-Burak Akçay ekibi ERT3 birinciliğini de kazandı.

 

Rallinin Sınıf 3 birincisi Renault Clio Ragnotti ile Hakan Ertarman-Yunus Emre Bol, Sınıf 5 birincisi Hyundai i20 Coupe ile Bulgar ekip Denis Stanchovski-Mladen Karchev oldular. Rallinin ERT-J birincisi Ford Motorsport takımından Ford Fiesta R2T ile Emre Hasbay olurken, kadın pilotlar birincisi Bulgar sürücü Viktoria Garkova ve kadın co-pilotlar birincisi de GP Garage My Team’den Peugeot 207 S2000 Nehir Yılmaz oldu.